Transport

Bart van Tunen Machineverhuur BV heeft ruime ervaring met transport. Met een compleet machinepark waaronder tractoren, shovels, kranen en karren (trailers) kunnen wij elk gewenst transport uitvoeren.

Transport strandhuisjes

Door de inzet van tractoren, kunnen wij de strandhuizen transporteren van winterstalling naar strand en vice versa. Transport van strandhuisjes kan ook gerealiseerd worden middels onze combinatie tractor en eigen platte (landbouw)kar. Voor het transport over de openbare weg bezit Bart van Tunen Machineverhuur BV alle daarbij behorende vergunningen.

Transport paviljoens en reddingsbrigade

Door een goede en nauwe samenwerking met meerdere collega bedrijven kunnen wij met meerdere machines in een zo kort mogelijke tijd het transport van paviljoens en reddingsbrigadeposten realiseren.

Plaatsen strandhuisjes op strand

Het plaatsen van strandhuisjes op strand doen wij door middel van onze tractor en/of shovel.

Transport serres/terras aanbouw

Tevens transporteren wij complete serre aanbouw op de platte kar. Door middel van een multifunctionele kar met autolaadkraan, kunnen wij volledig self support de serre laden, transporteren en opbouwen op locatie.

Speciaal transport

Het transport tot een breedte van 3,5 meter mogen wij uitvoeren. Indien een strandhuis/unit breder is dan 3,5 meter, kunnen wij deze zeker transporteren, maar zullen wij professionele transport begeleiding inzetten. (wettelijk bepaald). Extra lang transport door middel van dubbele karren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij meerdere units tegelijk vervoeren.

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.

Not readable? Change text. captcha txt